PROTAGONISTA DE LA SETMANA 3 ANYS: PAU, AILA, RAFAEL.

La classe de 3 anys hem començat este mes a fer “el protagonista de la setmana”. Aquesta activitat és per a que els nostres companys sapiguen més coses nostres, com els nostres gusts, aficions, i també conèixer a la nostra família.

La primera setmana ha sigut el Protagonista Pau Armengol Devis, que ho ha disfrutat molt. La seua família, mare i la iaia, ens varen preparar una visita a l’escoleta “Xiquets” on varen estar cantant i jugant. S’ho varen passar d’allò més bé.

La segona setmana la protagonista ha sigut Aila Esteve Marco que també ha disfrutat molt i ha perdut un poc la vergonya a parlar davant els companys. La seua família ens va acompanyar al camp de son tio i varem plantar encisams i després els van regar. La seua mare ens va regalar a cadascú un barret de palla. Estaven tots i totes guapíssims.

La tercera setmana ha sigut Rafael Jiménez Burgos el protagonista. Li ha encantat ser-ho. Sa mare va vindre a l’escola i va preparar una classe molt pràctica de música amb molts instruments de percussió. També algunes danses i vam disfrutar i ballar molt.

Merxe Martinez

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *