Els primers dies a tres anys

Ja anem a l’escola dels grans, a la nostra nova escola, al Mediterrani.

Estem molt contents perquè hem conegut a molts companys i companyes, juguem i ens ho passem d’alló més bé!

Al Mediterrani hi ha molts mestres, la nostra es diu Laura, però també estan els mestres especialistes: Juani ens ensenya anglès, Oscar ens fa classes de psicomotricitat al gimnàs, amb Pili aprenem moltes cançonetes a l’hora de música i Empar és la mestra de religió.

També hem conegut a les mestres de 4 i 5 anys, es diuen Cristina i Mila, respectivament.

El director de l’escola és Toni i ve a veure’ns a la classe sempre que pot.

Els primers dies de classe hem plorat, hem cridat … però tranquils pares i mares que una vegada estem dins la classe estem tan ocupats passant llista, mirant el temps, escoltant a la nostra amiga la marieta (un peluix)… que ens oblidem per unes hores de la resta del món.

Volem posar-li nom a la nostra classe, quan el decidim ja vos farem arribar la notícia.

Si voleu veure més fotos, punxeu ací

 

 

3 pensaments a “Els primers dies a tres anys

  1. És genial!! En casa ens ha encantat poder veure a Marina i companys als primers dies de classe, i podem veure el què han fet al començament del curs. L’entrada al curs ha costat un poquet perquè són molts dies al costat dels pares, però Marina comenta que s’ho passa “pipa” o “superpipa”, i canta moltíssimes cançons. Va molt contenta. Felicitats!!!! a Laura, a tots els mestres (Juani, Pili i Oscar) i l’equip d’infantil.

  2. Gràcies de part de Jose i Sandra, ens ha encantant veure el bé que s´ho passen i disfruten de les classes. Daniela va encantada. Besets

  3. Ha sigut molt bonic poder vore les fotos des de casa, de segur que és un bon record que anirà amb ells molts anys, gràcies a vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *