Pasqua 2019

Els xiquets/es d’infantil hem gaudit de diferents activitats al voltant de La Setmana Literària 2019 i Pasqua. Coneguérem en persona a Mercé Climent, una gran escriptora de literatura infantil i experta en contes sobre la lluna, que ens va deixar encisats! Després del pati dedicàrem un temps a mirar contes  a l’activitat “M’agrada llegir” culminant la setmana amb l’activitat “Padrí Lector” en la que cada xiquet/a de primària li contava un conte a un xiquet/a d’infantil, creant llaços d’amistat mitjançant la lectura millorant la convivència al centre. També els companys/es de 6é ens feren un teatret sobre la lluna a la Biblioteca.

En aquesta setmana especial férem El Taller de la Mona amb ajuda de les famílies, pintarem amb xocolata, i ens va visitar El conillet de Pasqua!! que va amagar ous de xocolata pel pati (trobàrem tots) i ens va preparar una estoneta de jocs populars típics de Pasqua. Ens va agradar molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *