La festa dels Iaios i les Iaies

Un any més amb larribada de les vacances de Nadal, els xiquets i xiquetes dinfantil hem celebrat una festa molt especial i entranyable. Es tracta de la FESTA DELS IAIOS I IAIES, amb esta celebració volem dir-los quant els estimem i agrair-los tot el que fan per nosaltres i els nostres pares i mares. Per a ells, i amb lajuda de les mestres prepararem i recitarem uns poemes i interpretarem una nadala.

I després, gràcies al berenar que mares i pares prepararen, amb molt desforç i afecte, tots junts berenarem al pati. Allí passarem una vesprada inoblidable.

Moltes gràcies a tots i totes per fer possible esta festa i tantes altres.

Bon Nadal! I fins un altra.

httpv://youtu.be/bpM5nbgYKW0

2 pensaments a “La festa dels Iaios i les Iaies

  1. Que emotiva i bonica és aquesta festeta que feu a les iaies i iaios que ben bé es mereixen, pel seu esforç, afecte i estima cap als seus netets. M’ha agradat molt. Felicitacions als mestres, mares-pares per l’esforç que feu en preparar aquesta celebració.

  2. Estic cada dia més contenta d’haver triat i haver pogut dur a les meues filles a esta escola. La dedicació dels mestres i l’ambient de cooperació amb els pares són excepcionals. I les activitats com les eixides al teatre, concurs de targetes, festes de iaios, castanyada, festivals, etc, els ensenyen més als nostres fills del que de vegades pensem. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *