CONEIXEM MÉS OFICIS

En 5 anys hem rebut la visita de tres mares de la classe per ensenyar-nos els seus oficis. Lilian la mare d’Indira, metgessa del SAMU i urgències, ens ha mostrat com és una ambulancia per dins i el vestit especial que porten per a auxiliar els ferits. Cristina la mare de David, enfermera de l’Hospital Clínic, ens ha portat uns vestits de metges i unes xeringues grandíssimes. Ens han ensenyat un aparell amb un nom molt llarg: el fonendoscopi, amb el qual, hem pogut escoltat el nostre cor. També ens ha visitat Loli, la  mare de María Vicent, que ens ha explicat de meravella com és un ull per dins i com es produeix la visió. Ens hem probat l’aparell que permet anar provant diferents cristalls per aconseguir una visió óptima. I ens ha regalat unes ulleres molts modernes! Hem eixit amb una filera de lo més cridanera!!
MOLTES GRÀCIES A LES TRES!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA visita fam metgessa (17) visita fam metgessa (19) visita fam metgessa (23) visita fam metgessa (26) visita fam metgessa (27) visita fam metgessa (35)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *