Granja escola de 5 anys

Ja ha arribat la primavera i va fent més calor, els dies duren més i abelleix eixir al camp, per això els xiquets i xiquetes de 5 anys hem anat a la granja escola La Llometa de Llavata a Llíria. Allí hem fet tallers de plantes, de figuretes de pasta de sal, d’herbes aromàtiques, hem estat amb els animals de la granja i fins i tot hem muntat amb poni. Per la nit, ens disfressarem d’indis i vam descobrir un tresor, després anàrem a dormir en cabanes de fusta, una de les activitats més divertides: dormir tots junts.

Han estat dos dies molt divertits a l’aire lliure i que recordarem durant molt de temps !

inf5_granja2011-218

Si voleu veure totes les fotos, punxeu ací 

Un pensament a "Granja escola de 5 anys"

  1. Molt boniques les fotos, estan tots molt feliços, s’ho han passat bomba, gràcies per fer-los viure aquesta experiència tan bonica i que mai oblidaran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *