4 ANYS A I B (solets i astronautes)

ESTIMADES FAMÍLIES, DAVANT DE LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL QUE ESTEM VIVINT, L’EQUIP D’INFANTIL US ENVIAREM RECOMANACIONS PER A FER AMB ELS VOSTRES FILLS/ES.

ARA MÉS QUE MAI NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA! ELS XIQUESTS/ES NECESSITEN UNES RUTINES PER A CREAR UN VINCLE AMB L’ESCOLA.

https://i0.wp.com/www.juegoideas.com/wp-content/uploads/2018/06/Frase-Glenn-Doman-juegoideas.com_.png?resize=600%2C600&ssl=1

NOSALTRES INTENTAREM EXPLICAR-VOS COM FER-HO I QUINS CONTINGUTS TREBALLAR, ORGANITZAR UN POC LA TASCA. SI NO US QUEDA CLARA ALGUNA COSA O SI NECESSITEU ACTIVITATS D’AMPLIACIÓ O DE REFORÇ, NO DUBTEU EN CONTACTAR AMB NOSALTRES!

HO ENVIAREM PER TRES VIES: WEB FAMÍLIA, WEB ESCOLA I TELEGRAM. PER WEB FAMÍLIA O PER TELEGRAM PODEU POSAR-VOS EN CONTACTE AMB LA TUTORA.

LES PENJAREM CADA DILLUNS PER A TOTA LA SETMANA. NO ÉS TANT COM PAREIX, PERÒ ÉS MOLT DIFÍCIL EXPLICAR QUE HI HA QUE FER SENSE ESCRIURE MOLT.

US ENVIEM UN MODEL D’HORARI. NO HEM ESCRIT HORES PERQUÈ ENTENEM QUE CADA FAMÍLIA ÉS UN MÓN (MÉS D’UN FILL AMB DEURES, TELETREBALL, LA FEINA DE CASA…) AIXÍ QUE ORGANITZEU-VOS COM MILLOR PUGUEU, PERÒ SÍ QUE US DEMANEM QUE LES TASQUES DE “PENSAR” LES FEU PEL MATÍ, A SER POSSIBLE.

HORARI SETMANAL DEL 23 AL 27 DE MARÇ

PER A REALITZAR LES ACTIVITATS PROPOSADES EN L’HORARI DE LLENGUA I MATEMÀTIQUES (LES DE COLOR ROIG) NECESSITEU ACCEDIR A https://platformnext.weeras.com/#    ACÍ TENIU L’ EXPLICACIÓ WEEREAS

PER A VEURE LA RESTA D’ACTIVITATS DE CADA DIA DETALLADAMENT POLSEU ACÍ

NÚRIA, LA MESTRA DE PSICOMOTRICITAT EN ANGLÉS, TAMBÉ US PROPOSA UNES ACTIVITATS PER A VORE-LES LLEGIU UNA ENTRADA  QUE ÉS DIU: NÚRIA PROPOSA ALS SOLETS, ASTRONAUTES, MARIETES I DRACS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *